برخی از مسئولان سابق بمناسبت فرارسیدن عید نوروز اظهار داشته است: در میان یادها و نام ها، نوروز ایرانی ترین نام و یاد است که مورد تایید اسلام هم قرار گرفته است و حتی دعای مخصوصی به این مناسبت نیز وارد شده است.( http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=90636)
ظاهرا مقصود ایشان از دعای وارد دعای معروف (یا محول الحول والاحوال ..) است، گرچه مضمون این عبارات جالب وپر معنی است وخواندن آن اشکالی ندارد ولی باید گفت مصدری ندارد، بنابر این سوال ما از ایشان این است که دعای وارد -یعنی دعایی که از طریق معصوم علیه السلام وارد شده است- مصدر وماخذ آن کدام است؟ وکدامین کتاب معتبر آن را نقل کرده است؟ متاسفانه بعضی ها با تعیین عدد حکم به استحباب تکرار این دعا میکنند!!..وحال آنکه موازین فقهی خود را می طلبد.
بلی دعایی دیگر وغیر معروف در رابطه با نوروز از شیخ بهایی نقل شده است که در سجده ی پس از نماز در روز نوروز این دعا خوانده شود: «اللهم صل علی محمد وآل محمد الاوصیاء المرضیین، وعلی جمیع اسمائک ورسلک، افضل صلواتک، وبارک علیهم بافضل برکاتک، وصل علی ارواحهم واجسادهم، اللهم بارک علی محمد وآل محمد وبارک لنا فی یومنا هذا الذی فضلته وکرمته وشرفته وعظمت خطره، اللهم بارک لی فیما انعمت به علیّ حتی لا اشکر احدا غیرک، ووسع علیّ فی رزقی یا ذا الجلال والاکرام». (الجامع العباسی، شیخ بهایی/78).
البته نوروز در نگاه اسلام جایگاه مثبتی دارد، واز آنجا که شادابی وتمیزی وصله رحم ودید وبازدید و هدیه با خود دارد هر کدام از این عناوین مورد تایید اسلام است.